Karácsonyi fotóstúdió alternatívája

Alapvetően bár még viszonylag messze van a karácsony, mégis úgy gondolom, hogy lassan elérkezik az az időszak, hogy elkezdhetünk gondolkodni azon, hogy mégis milyen jellegű ajándékokkal fogjuk meglepni szeretteinket. Én őszintén szólva, nem igazán vagyok az a típus, aki olyan nagyon egyszerűen választ ajándékot a szeretteinek, így nekem egy hosszas gondolkodó folyamat előzi meg a karácsonyi ajándékok megvásárlást. Idén viszont egészen kiváló ötletem támadt ugyanis a karácsonyi fotóstúdióban levő fotózás lehetőségét választottam a család egészének, így nem csupán egy maradandó szép ajándékot kap maga a család, hanem némi minőségi együtt töltött időt is, mely reményeink szerint abszolút élvezetes és kedves emlék lesz.

A karácsonyi fotóstúdióban levő fotózás előkészületei

Az első lépés melyet már most megtettem az, hogy utána néztem a legjobb fotó stúdióknak Budapesten belül. Tételesen végig vizsgáltam az összes ajánlást, véleményt, kifejezetten a karácsonyi fotózásokra koncentrálva, hiszen nyilvánvalóan esetemben ez volt az elsődleges szempont és nem más jellegű fotózás. Végül viszonylag hosszas ám igen alapos keresgélés után megtaláltam a számomra leginkább megfelelőbb alternatívát, melynek nem csupán a már előre meghirdetett karácsonyi akció keretein belül megrendezett fotózásra vonatkozó ajánlata volt nagyon kedvező, de maga a stúdió berendezése is azonnal elnyerte a tetszésemet, hiszen teljességgel illeszkedett az én stílus illetve ízlés világomhoz. A számomra legideálisabb stúdió a G3 fotóstúdió lett, melynek a karácsonyi fotóstudóija egyenesen lenyűgözött. Szinte azonnal felhívtam a weboldalon található telefonszámot és időpontot foglaltam a stúdióba ráadásul stratégiai szempontokat figyelembe véve még jóval karácsony ellőttre és nem csupán abból az indokból, hogy karácsonyra már elkészüljön az album, hanem azért is döntöttem úgy, hogy már november elejére időpontot foglalok, hogy ne a nagy karácsonyi rohanás és idegeskedés közben kelljen megejtenünk az egyénként valószínűleg fantasztikus karácsonyi fotózást. Számomra rendkívül szimpatikus volt, hogy az időpont foglalás után kérhettem egy személyes konzultációt a fotóstúdiótól, ahol a konzultáció keretein belül körbe vezettek és minden egyes kérdésemre készségesen és abszolút segítőkészen válaszoltak. A konzultáció után személyesen körbe vezettek a berendezett műtermeken és a számomra leginkább szimpatikusat és abszolút az ízlésemnek a legmegfelelőbbet kiválaszthattam. Ezután már csak a dátum pontosítása maradt hátra és a várakozás a novemberi fotózásra. Egyébként tapasztalatból mondom, hogy azért nagyon hasznos a konzultáció, mert a stúdió felmérése után már gondolkozhattam megvalósítással kapcsolatos ötleteken ezáltal egy egészen komplex koncepció állt össze neki állhattam a szervezésnek. Így a hátralevő időben pinterest táblákról inspirálódva gyűjtögettem a vagányabbnál vagányabb karácsonyi fotóstúdiós fotózásra szerzett inspirációkat. Akit bővebben érdekelne az adott fotózás az látogasson el a https://www.g3studio.hu/karacsonyi-fotostudio/ weboldalára és érdeklődjön utána a karácsonyi fotóstúdiós fotózás lehetőségeinek.

A karácsonyi fotóstúdióban levő fotózásról, mint ajándékról

Úgy gondolom a karácsonyi fotóstúdióban történő fotózás abszolút kiváló ajándék tud ez lenni, bármilyen családtagunk számára, hiszen pontosan az a szépsége, hogy annyira személyes és személyre szabható ajándék, hogy ténylegesen tulajdonképpen bárki elképesztően boldog lehet egy ilyen jellegű ajándéktól. Számomra az a legjobb az adott ajándékban, hogy a fotósorozattal nem csupán egy kézzel fogható gyűjteményt ajándékozunk, hanem élményt is, hiszen egy ilyen jellegű fotózás egészen biztosan maradandó és csodaszép élményekkel jár az egész család számára. Meglephetjük vele nagyszüleinket, szüleinket, de akár még a párunkat is egy páros fotózással, hiszen annak is megvan a maga varázsa tulajdonképpen a lehetőségek tár háza korlátlan csupán személyre kell szabni az adott ajándékot. Én úgy gondolom, hogy ha valaki tényleg valami igazán személyes ajándékot szeretne adnia a szeretteinek, az próbálja ki a karácsonyi fotóstúdióba levő fotózás alternatíváját, ugyanis én egészen biztos vagyok benne, hogy nem fogja megbánni az illető, hogy ezt az alternatívát választotta. Hiszen ezáltal nem csupán egy fantasztikus élményt ajándékozunk egymásnak, hanem összehozzuk a családot is és megalapozzuk a karácsonyi ünnepek hangulatát. Ami pedig a legszebb az egész ajándékban, hogy az eredmény abszolút kézzel fogható és egy életen át, hogy ha ránézünk a képekre azok a csodás pillanatok fognak eszünkbe jutni, amiket akkor éltünk át, amikor azok készültek.