Mit érdemes tudni a teljesítménydiagnosztika árakról?

A teljesítménydiagnosztika árakról tudni érdemes néhány dolgot, mielőtt még belevágnánk a dologba. A teljesítménydiagnosztika természetesen egy fontos dolog a sportolók életében, sokszor az egyetlen módja annak, hogy igazán teljes képet kapjon az ember arról, hogy mi is folyik a testében, hogyan érdemes kezelni azt. Erre számos vizsgálati lehetőség létezik ma már, érdemes lehet néhányat részletesebben is áttekinteni. Én most a SYNLAB Fitkontroll csomagjáról fogok írni, amely kedvezményesen most talán az egyik legjobb ajánlat a piacon. Ez a csomag bebizonyítja, hogy a teljesítménydiagnosztika árak nem szöknek az egekbe, és ennyi pénzért is hasznos és minőségi vizsgálatokat tudnak elvégezni számunkra.

A teljesítménydiagnosztika árak: mennyi az annyi?

A SYNLAB oldalán jelenleg a teljesítménydiagnosztika árak közül talán a Fitkontroll csomag éri meg legjobban ár-érték arányban. Egy komolyabb kivizsgálás sok helyek akár 40 ezer forint fölé is mehet, azonban nem kell feltétlenül ennyi vagy még ennél is több pénzt kiadnunk, hogyha egy általános egészségügyi felmérést szeretnénk kapni az állapotunkról. Erre most remek lehetőséget kínál a Fitkontroll csomag, ami a teljesítménydiagnosztika árak közül kimagasló. Eredeti ára 18 220Ft, ami önmagában sem sok, de egy éppen akciós időszak keretein belül 15 500Ft-ért is igénybe tudjuk venni. Szerencsések lehetnek emellett azok, akik még kuponkóddal is rendelkeznek, ugyanis számukra csupán 11 900Ft lesz a teljes csomag, amivel szinte már hozzánk vágják a lehetőséget.

teljesítménydiagnosztika-árak_pic3

A teljesítménydiagnosztika árakon túl: mit kínálnak a csomagok?

Persze a teljesítménydiagnosztika árak nem minden, annál is fontosabb, hogy az ember mit kap az összegért cserébe. A sportolás ugyanis egy igen megterhelő tevékenység az ember számára, még ha egészséges és szükséges tevékenység is. A legtöbbször azonban inkább csak a jótékony hatásait szoktuk emlegetni, azt pedig nem, hogy milyen hátrányokkal járhat, főleg, hogyha az ember egy-egy gyakorlatot nem megfelelően hajt végre vagy éppen túlterheli magát. A szervezetünk visszajelzéseit is mindenképpen figyelnünk kell, ugyanis minden ember más. Ami az egyiknek még a könnyű fizikai munka kategóriája, az a másiknak már a limitje. Érdemes a testünkre hallgatnunk minden esetben, még ha mások nem is nézik jó szemmel azt, hogy az ember esetleg nem tudja hozni kvótát. Az állóképességet azonban folyamatosan kell felépíteni, és nem rögtön egy több éves edzettséget igénylő próbát tenni. És hogy hogy jönnek ide a teljesítménydiagnosztika árak és a Fitkontroll csomag? A válasz egyszerű. Ahogy az állóképessége és a haladási folyamata is mindenkinek más, úgy a teljes szervezete is másképp reagál az egyes dolgokra. Fontos, hogy betegségeket ne súlyosbítsunk, hanem azokat korán felismerjük, és ehhez mérten változtassuk meg a teljes edzéstervet, hogyha erre lehetőségünk van.

A csomag számos vizsgálatot tartalmaz, ilyen a karbamidszint mérése, az inzulin, a vércukorszint megállapítása, a totál tesztoszteronszint, vérkép, HOMA index és még sorolhatnám, azonban a honlapon a teljesítménydiagnosztika árak mellett erről is részletes listát lehet találni. Ehelyett inkább azt nézzük meg, hogy mindezek mire jók.

teljesítménydiagnosztika-árak_pic2

A teljesítménydiagnosztika árakon túl: miről kaphatunk tájékoztatást?

A teljesítménydiagnosztika árak persze függnek attól, hogy milyen csomagot választ az ember, azonban most látni fogjuk, hogy egy ilyen kisebb csomag is milyen sok információt képes adni az ember testi állapotáról. Nos, ezek közé tartozik a glükóz-anyagcsere, amely megváltozása problémát jelenthet, és sokszor ezután dietetikai beavatkozásra is szükség van, hogy az ember visszanyerje a megfelelő egyensúlyt a testében az étkezés segítségével.

A vizsgálatok számot adnak arról, hogy milyen vesefunkcióval rendelkezik az ember. A sportolók sokszor nem pótolják megfelelően a verejtékkel együtt távozó folyadékot a testükben, ami kiszáradáshoz, huzamosabb idő után pedig vesekárosodáshoz is vezethet, ráadásul számos mellékhatása van már kezdetben is, ilyen a fejfájás, repedezett ajkak, száraz, hámló bőr vagy szédülés. Ugyanígy a máj állapotáról is kaphatunk képet, amelynek segítségével változtatni tudunk a diétán, esetleg gyógyszerek mellékhatását tudjuk felmérni.

A megerőltető edzés sokféleképpen károsíthatja a testünket, érdemes ezért az olyan eredményekre is koncentrálni, mint a tesztoszterontermelés szintje, az ösztrogénszint, az izomsejtek állapota. A Fitkontroll csomagban még gyulladásokat is felmérnek, amely számos helyen előfordul az ember testében, hogyha megerőltető munkát végez. A teljesítménydiagnosztika árak tehát rengeteg különböző lehetőséget tartogatnak az ember számára, érdemes lehet minél többet igénybe venni. A teljesítménydiagnosztika árak közül a legjobb tehát talán a Fitkontroll csomag ár-érték aránya, azonban profi sportolók, vagy egészen kezdőknek találhatunk még több másik lehetőséget is a SYNLAB oldalán. Érdemes lehet még ma időpontot foglalni.