Miért pont a Guess napszemüveg?

A Guess napszemüveg számomra olyan, mint egy kincs. Már évekkel ezelőtt is szerettem volna egy márkás UV-szűrős napszemüveget, azonban soha nem volt rá lehetőségem. Vagy túl sokba került vagy én hordtam szemüveget, így a másik szemüveg kizárt volt. Idén azonban minden összejött: az eOptika oldalán kedvezményesen vehetünk minőségi napszemüvegeket, és a korábbi szemüvegemet is kontaktlencsével pótoltam ki. Így lett Guess napszemüvegem!

Hogyan találtam rá a Guess napszemüvegre?

A Guess márka az egyik kedvencem, azonban nem volt tudatos döntés részemről ez a választás. Főleg a cipőiket és táskáikat ismerem a boltok polcairól. Ez a márka számomra egy tökéletes középutat jelent. Nem a teljesen luxusmárkák egyike, amiket szinte hencegés lenne hordani, azonban elég jó neve van ahhoz, hogy az ember meg tudjon bízni a termékeikben. Éppen ezért szeretem már hosszú évek óta. Korrekt áraikkal és rendkívül tetszetős termékeikkel teljesen a rajongójukká tettek, így bátran mertem napszemüveg tekintetében is őket választani. Bizonyára sok csak szemüvegekkel foglalkozó márka van, azonban én valami olyat szerettem volna, amit már ismerek, és meg tudok bízni benne.

Guess napszemüveg1_2

Eleinte az interneten csak egy megbízható webáruházat kerestem, és hamar rá kellett jönnöm, hogy csak optikáktól lehet úgy rendelni, hogy az ember biztosan tudja, megfelelő minőséget kap a lencsékből és a keretekből is. Az eOptika nem volt ismeretlen számomra korábban, így amikor erre a megállapításra jutottam, rögtön őket kerestem fel. Rendeltem már náluk kontaktlencsét és az ahhoz tartozó folyadékot és tokot is, és mindent rendben találtam a korábbi rendelésem során, ráadásul a lencséken még spórolni is tudtam egy keveset. Így hát megnéztem, hogy milyen napszemüvegkínálatuk van, és nem kellett csalódnom. Sok hosszú oldal mutat be számos napszemüveget, az egészen költségkímélő daraboktól kezdve a márkásabb és így drágább termékekig. Mindenki megtalálhatja tehát azt a márkát, amit megengedhet magának a pénztárcája állapota alapján. Amikor személy szerint megláttam, hogy többfajta Guess napszemüveget is árulnak, rögtön lecsaptam az ismerős márkára, hiszen tudtam, hogy így minőségi terméket fogok kapni. A mostani táskáim nagy része is ezt a márkát erősíti, így a napi outfit összhangja is még hangsúlyosabb lesz egy Guess napszemüveggel. Úgyhogy meg is rendeltem.

Véleményem a Guess napszemüvegről

A Guess napszemüveg megrendelésével pontosan azt kaptam, amit vártam: jó minőséget, megnyerő kinézetet és persze olyan lencséket, amivel bátran mehetek a napra, nem kell a szemem épségét féltenem. Nekem tehát nagyon megérte ez a termék, bátran lépek vele az utcára. Olyan darabot választottam, amely nem csak idei trendnek felel meg, hanem tudom róla, hogy még akár hosszú évek múlva is kimehetek vele az utcára, hiszen a klasszikus kinézetek sosem mennek ki a divatból. Egy jó minőségű Guess napszemüveg inkább tekinthető befektetésnek, mint kiadott összegnek. Korábban több napszemüveget is hordtam, mindegyiknél tartottam azonban attól, hogy az UV szűrő meglétéről biztosító matrica valójában nem mondott igazat, itt azonban ez a kérdés fel sem merül. Találtam egy olyan darabot, amely biztosítja számomra mindezeket, és így tudom előre a következő nyarakra is, hogy nem kell majd újabb darabok után kutatnom. Korábban ez is problémát jelentett, hogyha egyáltalán vettem napszemüveget, hogy hónapokon át kellett keresgélnem, mire végre találtam egy olyan terméket, ami jól is állt, passzolt is a stílusomhoz és meg is tudtam fizetni.

Guess napszemüveg1_4

Dioptriás Guess napszemüveg?

Már előre tudom, hogy mi lesz a következő befektetésem! Az eOptika oldalán ugyanis megtaláltam a rendelés során azt a funkciót, amivel dioptriás napszemüvegeket lehet rendelni. Erre gondoltam már korábban is, azonban sosem jutottam el addig, hogy érdemben cselekedjek az ügyben. Most azonban, hogy már a tulajdonomban van egy Guess napszemüveg, tudom, hogy sokáig ki fog tartani, ha csak nem történik vele valamilyen baleset, és így egyre biztosabb vagyok abban, hogy szeretnék majd egy olyan darabot is, ami dioptriás szemüveg. Hogy miért? A mostani darabom csak kontaktlencsével tudom hordani, azonban azt nem mindig szeretem felvenni, hiszen az ember szemének pihenésre van szüksége, és bevallom, néha sikerül két adag között néhány nap holtteret hagynom, ami azt jelenti, hogy éppen csak szemüvegben tudok járni. Otthon is jobban kedvelem, hogyha pihentetni tudom a szemem, de ez nem jelenti azt, hogy napozás közben nem olvasnék szívesen egy jó könyvet. Jövőre viszont talán már ez a vágyam is teljesülhet a Guess napszemüvegnek hála. Persze egy éven belül két márkás napszemüveget inkább nem vásárolna az ember, azonban ha jövőre megveszem a betervezett darabot is, akkor akár évtizedekre előre meglesz a nyári viseletem teljesen, és addig nem is kell újabb kiadásokra szánni magam. Nekem tehát a Guess napszemüveg tökéletesen bevált, és bátran merem másoknak is ajánlani ezt a remek márkát és persze az eOptika oldalát is, ahonnan könnyen és gyorsan, akár még kedvezményesen is megvásárolhatjuk ezeket a darabokat.