Válaszd a mestert!

Villámgyors szerverek

cPanel adminfelület

Biztonság

Barátságos support

A PROFESSZIONÁLIS TÁRHELY SZOLGÁLTATÁS AZ ALAPJA MINDEN JÓL MŰKÖDŐ WEBOLDALNAK ÉS ERRE AZ ÜGYFELEINK IS RÁJÖTTEK, AMIKOR HOZZÁNK FORDULTAK.

Tárhely azonnal

Azonnal szeretnél tárhelyet? Online megrendelés és fizetés után percekkel már használhatod is tárhelyedet

Biztonság az első

Tudjuk, hogy neked is fontos, hogy adataid, leveleid biztonságban legyenek, ezért ennek garantálása számunkra elsődleges

Okosan és hatékonyan

Ha csak nagyjából tudod tárhely szükségleted, először rendelj kisebb csomagot, és a forgalom növekedésével később nagyobbra válthatsz

Okosan és hatékonyan

A kényelmed érdekében cPanelt biztosítunk számodra, mellyel tárhelyed összes funkcióját kezelheted a mi bevonásunk nélkül.

Szupergyors SSD adattárolás

Annak érdekében, hogy minden tökéletesen működjön, szerverünkben SSD háttértárat használunk! Értékes másodperceket spórolsz meg weboldalad betöltésénél és növeled esélyeid az ügyfeleidnél. Akár 20x-os gyorsulás is tapasztalható a hagyományos HDD-kel szemben? A Google is már előrébb sorolja azokat az oldalakat, melyek gyorsabban töltődnek be. Nálunk minden tárhely kizárólag SSD-n érhető el! Válaszd a gyorsaságot, válaszd a MasterHosting szupergyors tárhely csomagjait!

Ingyen SSL mindenkinek!

Szerezz több ügyfelet SSL tanúsítvánnyal! A világon kevés weboldal használ SSL tanúsítványt. Akik nem rendelkeznek ilyennel, nem is tudják, hogy így ügyfeleket veszíthetnek. A biztonságos SSL tanúsítvánnyal üzemelő weboldalakat, a Google jobb keresőpozícióval jutalmazza és egyben bizalmat sugároz a látogatók felé. Kihagyhatatlan versenyelőny! Nálunk most minden Digitalhost tárhely mellé pár kattintással beállítható teljesen ingyen! Igényeld még ma!

error: Content is protected !!